Saturday, November 23, 2013

PERSOONILUGU ETTEVÕTJAST ENAR KRONK


Inimene, kellest otsustasime kirjutada on Enar Kronk, kes on firma Veakor Service OÜ üks omanikke. Firma tegeleb sõidu-, veoautode ja põllumajandusmasinate rehvide ostu, müügi, remondi ja montaažiga. Veakor Service OÜ firma kuulub kolme parima firma hulka ja selle eelisteks on hea teenindus, hea kvaliteet ja head hinnad. 
Enar Kronk on 39. aastane mees, kes  teadis juba 19. aastaselt, et tahab oma firma luua. Kuid enne ettevõtlusega alustamist töötas ta pikka aega Tolliametis. Seega ettevõtlusega alustamisel oli tal juba omandatud kõrgharidus, palju teadmisi ja oskusi.
Ise polnud ta firma rajaja, vaid teda kutsuti selle firmaga liituma. Sel ajal oli talle suureks toetajaks ta perekond, kes julgustas teda alustama oma ettevõttega. Firma ettevõtmise käivitamine polnud sugugi lihtne, konkurents turul oli suur.  Peamiseks raskuseks oli ettevõtte arendamine, turul kindla koha leidmine, võitlus konkurentidega, kuid julge ja sihikindel ettevõtja tegi kõik, et jõuda oma eesmärgini - parandada ettevõtte tulemusi. Suured abimehed ettevõtte käivitamisel olid tema head tuttavad ja sõbrad. Loomulikult oli firma arendamisel tõusu ja languse momente, kuid juba kahe aasta pärast hakkas  firma tooma omanikele sissetulekut ning praegu püsib firma turul väga kindlalt. 
Enar Kronki firma tööliste tugevateks külgedeks konkurentidega võrreldes on hea mälu, suhtlemisoskus ja enesekindlus. Firma arendamisel ja konkurentsivõimelisuse tagamisel pööratakse suurt tähelepanu ka koolitusele ja enesearengule. Töölistel on pidevalt koolitused ning iga aasta tehakse tööliste õppeplaan. Suureks ettevõtlusedu aluseks on töökus. Tööl veedab ta igapäev ligikaudu 10 tundi. 
Praeguseks hetkeks on Enar Kronk oma ettevõtlusega väga rahul, teda köidab ettevõtluse juures kõige rohkem suhtlemine, võimalus esitada endale uusi väljakutseid ning täita neid. 
Kõigile algajatele ettevõtjatele soovitab Enar Kronk olla julge, kannatlik ja omandada rohkem oskusi, et töö läheks kegremini.

No comments:

Post a Comment